UA-69899946-1
"Jeg hadde stor nytte av å få dra på RYLA og jeg satt stor pris på muligheten. Jeg likte meget godt vekslingen mellom foredrag og gruppearbeid gjennom kurset. Det ga nyttig variasjon, styrket båndene mellom deltakerne og lot oss få anvendt den nye kunnskapen, samt påta oss lederrollen. Rollespillet utmerker seg som særlig engasjerende. Foredragsholderen og deltakerne i paneldebatten var veldig dyktige og reflekterte. Generelt var innholdet i kurset tankevekkende, inspirerende og utfordrende.
Deltakerne var en sammensatt og mangfoldig gjeng i alder og erfaring, jeg opplevde at dette absolutt var en styrke. Det å kunne møtes slik og utveksle erfaringer og lære av hverandre var veldig givende.
Å holde kurset i Fotlandsvåg var et veldig godt valg. Jeg hørte at det tidligere hadde blitt holdt i Bergen, og jeg tror at det er mye gunstigere å holde det i landlige omgivelser. Da får man mer tid og rom til refleksjon og til å knytte bånd. Det var ihvertfall slik jeg opplevde det.
Nå som det har gått en stund siden kurset har jeg reflektert mye rundt innholdet og lærdommen fra det. Jeg opplever faktisk at det er merkbart i arbeidshverdagen min, jeg er mye mer bevisst på hvordan lederne på arbeidsplassen ter seg og håndterer vanskelige situasjoner. Det gjør meg glad for at jeg deltok på kurset. Jeg føler meg rett og slett bedre skikket for lederstilling/verv i fremtiden."
Vi gir honnør til Torgalmenningen Rotaryklubb som gjennom mange år har arrangert disse årlige seminarene i vårt distrikt.
Neste RYLA holdes etter planen 15-17 sept 23. Påmeldingsfristen er 1.mai 23. Kjenner du noen som du mener kan ha glede av å delta så kan du lese mer om RYLA her: https://rylavest.no/ . Eller ta kontakt med erik@lindmo.no for mer informasjon.
10. april 2024
Bergens Næringsråd har en entusiastisk og engasjerende leder i Monica Mæland. På møtet onsdag 10. april ga hun oss et informativt og inspirerende innblikk i hva Bergens Næringsråd arbeider med, og hva som står på agendaen for foreningen framover.
3. april 2024
Rotaxionkomiteen fortsetter sitt gode samarbeid med Rothaugen Skole. Siste aktivitet var skidag på Kvamskogen med god deltagelse fra elever, lærere og komiteen. En vellykket aktivitetet til tross for litt dårlig vær.
3. april 2024
Kristin Gjelsvik brenner for å hjelpe folk i nød. Hennes erfaring fra frivillig arbeid for flyktninger på Lesvos er en verdifull bakgrunn for Rothaugen skole sitt samarbeid med Bergenhus Rotaryklubb i ROTAXION prosjektet.
20. mars 2024
Onsdag 200324 var klubben invitert til å besøke Stiftelsen Betanien. Adm.dir Per Martin Knutsen ønsket oss velkommen og presenterte virksomheten og prosjektet "Generasjonsbyen" som Betanien vil utvikle i samarbeid med Bergen Kommune.
19. mars 2024
Servicekomiteen fortsetter sitt gode arbeid med Branns gatelag. Annen hver torsdag lager medlemmer av komiteen lunsj etter trening. En hyggelig aktivitet som gir god anledning til å være en samtalepartner for medlemmer av gate-laget.
13. mars 2024
Norge eksporterer ikke bare olje. Norsk gass er også en etterspurt eksportartikkel. Onsdag fikk vi besøk av Frode Leversund, administrerende direktør i Gassco. Han fortalte om Gassco sin rolle i det nasjonale og internasjonale gasstransportsystemet.
13. mars 2024
Rotaxion-komiteen holder god fart i samarbeidet med Rothaugen Skole. I høst ble det gjennomført tre arrangementer: To på "Fangene på fortet" og ett i Vindtunnellen på Voss. Nylig besøkte de Spillhuset i Bergen med elever og lærere fra Rothaugen.
6. mars 2024
Bergen blir sett på, av studenter som studerer her, å være en god by å studere i. Her er mange gode og varierte tilbud til studentene.
28. februar 2024
Alois Pichler er professor i filosofi ved UiB. Han er også leder for Wittgensteinarkivet ved UiB. Onsdag 28. februar holdt Pichler foredrag i Bergenhus om Wittgenstein og hans seks arbeidsopphold i Norge.
21. februar 2024
Festkomiteen inviterte til spisemøte på Sumo i Vestre Torvgate onsdag 21.2.
Et godt valg viste det seg. Det ble et hyggelig spisemøte med god mat og uvante spiseredskaper. Jutta Dierkes ønsket oss velkommen i eget lokale i underetasjen i restauranten.